RIDESKOLEN

Vi har rideskole mandag, onsdag og torsdag. Her kan man ri dressur, sprang grunnkurs og sprang på våre eller egne hester. Påmelding til undervisning kommer med 1 mnd oppsigelse og timene faktureres i etterkant.


I rideskolen vår er du selv ansvarlig for å lage kraftfor, stelle, sale opp og varme opp før timen. Etter timen må du stelle hesten, pusse utstyr og gi kraftfor.


Dressur

For å gå på dressurkurs hos oss så må du mestre alle gangarter, kunne sale på og stelle hest på egenhånd. Dressurtimene er 30 min med 2 ryttere på timen.


Grunnkurs sprang

Grunnkurs sprang er annenhver gang dressur og kavaletter/små sprang. Du må mestre alle gangarter, kunne sale på og stelle hest på egenhånd. Grunnkurs sprang er 60 min med 4 ryttere på timen.


Sprang

For å gå på sprangkurs hos oss, eller melde deg på enkelte timer i sprang, må du være stabil i dressur på minimum LC/LB og ri fast på dressurtimer hos oss. Dette er fordi vi hopper tekniske øvelser så det blir ikke rettferdig for hesten med mindre du kjenner hesten og rir på et godt nivå.


Vi har for tiden fullt på rene sprangkurs på våre hester, men det er mulighet til å være med på sprang på egen hest. Med egen hest gjelder ikke regelen for faste dressurtimer.


Knøttekurs

På tirsdagene er det knøttekurs for barn mellom 4 og 10 år. Her lærer de alt fra å stelle hesten til å ri. Vi anbefaler foreldre å være med på knøttekurset for å lære og å bistå eget barn.