Hester til salgs

Vestengas Lolita

Vestengas Lolita (f. 2012) er en Norsk varmblods hoppe etter vår gamle hoppe Lola (fantastisk gemytt, super spranghest og god gang) og den verdenskjente holsteinerhingsten Chabachon. Lolita er født og oppvokst hos oss og ble 1. premiert i Norsk varmblod som føll.

Som 4 åring kom hun på 7. plass sammenlagt i HM for unghest og kvalifiserte seg til 5 års klassen på AEG, der hun gikk to nullrunder og hoppet en super finalerunde. Etter dette ble det lite stevner fordi rytteren ble gravid.

Lolita fikk et føll i 2018, Ramstads William, som ble beste 2 års spranghingst på Norsk varmblods eliteskue. Han er nå i trening til 4 års klassene og ser veldig lovende ut!

Lolita er en fantastisk spranghest med mye kapasitet. Hun har startet endel 120 og 125 og hopper lett større baner hjemme. Ettersom rytteren nå har fått 2 små barn, så blir det lite stevner og mest trening. Nå går hun i tillegg som læremester for noen elever og hjelper de oppover i høyden. I dressur er hun velridd med 3 gode gangarter, og går stabilt LA, samt endel øvelser fra de høyere klassene. Hun har hoppet litt i terrenget og hopper det hun blir styrt på.

Høy prisklasse

Haricha Van't Molenhof D'17

Chia (f. 2007) e. Schindler de Muze, ue. Triomphe de Muze er en fin læremester eller en morsom speedhest i 120-130 klasser. Hun er en følsom hoppe med mye blod, som er skikkelig kul å hoppe på! Hos oss har hun gått både med ferske sprangryttere (hjemme på trening) og vært en superkul speedhest i 120-130. Chia har også en spennende stamme og er et godt avlsemne.

Nå som rytteren har fått 2 små barn har det blitt litt mer sporadiske stevner, men hun kommer allikevel hjem med plasseringer i opptil 130. I dressur er hun velridd og stabil til LA. Chia er verdens snilleste å håndtere på bakken, og en drøm å ha med rundt, men det kan koke litt over om det er lenge siden hun har vært på stevne. Så lenge man ber hun om å gå, så hopper hun mer enn gjerne!

Høy prisklasse

Starlight

Starlight (f. 2013) er en Dansk Varmblods vallak e.Tailormade Lancelot- Lordanos, Willemoes- Cantus. Han beveger seg særdeles godt, med et spesielt godt trav og en super galopp. Dette er en hest som synes i mengden, han er lettridd, øvelsessterk og har mye utstråling. Han er stabil opptil LA, og går flere øvelser til middelsnivå.

Starlight har bevegelsene til å hevde seg på dressurbanen, samtidig som han hopper baner på 110-120 hjemme! Han er lett å ri til hinder og titter ikke. Starlight kom til oss litt før korona, og har derfor ikke så mye stevneerfaring enda, og trenger å komme seg mer ut for å bli like trygg der som hjemme.