Sommerleir 2022

Det blir leir ukene 26(sprangleir),27(treningsleir),28 (treningsleir), 29 (treningsleir),30(rideleir med egen gruppe for nybegynnere/barn) og uke 31(rideleir med egen gruppe for nybegynnere/barn.

 

Sommerleir 2022

Det blir treningsleir i år også! Vi setter opp litt flere uker. Mandag til fredag fra ca 9.00-17.00 Det blir både dressur og sprang, og mulighet for å prøve seg i terrenget for de som ønsker dette. God lunsj hver dag. Mulighet for å låne våre hester, eller ta med egen hest. 

For å være med på treningsleir må du være på et minimum lett øvet nivå, du må kunne stelle og sale på selv, være trygg i alle gangarter. Ungdom og voksen. På ukene med rideleir er det åpnet opp for barn og nybegynnere. 

Pris pr uke 3750kr for undervisning og lunsj alle dager. 500kr for leie av hest/ oppstalling av egen hest (høy er inkludert, kraftfor kan kjøpes her, eller må tas med).

Vi har 3 fine rom med mulighet for overnatting for de som måtte ønske dette. 600kr for overnatting pr stk hvis man deler rom med en andre. 1000kr for overnatting om man ønsker rom alene. Kjøkken slik at man kan lage seg mat. (Mat utenom lunsj, må medbringes) Det er mulig å grille ute eller lage mat på kjøkkenet inne, gå tur i fine omgivelser og være med på kveldsstell:)

Bindende påmelding til Pernille på sms (92063193) eller mail (pernille.aronsen@hotmail.com)