• Riverdance

  Riverdance er en 1er ponni. Han var her i innridning og trening for salg. Han er solgt til en trivelig familie i Oslo.

 • Eye Q

  Q er en Dansk Varmblodshoppe som ble kjøpt inn som 4 åring. Hun gikk noen unghest klasser, og bronsjetur på Aeg. Startet og plassert i 120, gikk et par 125cm. Solgt til Benedicte på Gjøvik.

 • Ramstads Maximilliam

  Max er en pinto f.2012. Han er eget oppdrett. Han gikk noen 1m klasser som 4 åring før han ble solgt til en trivelig jente i Hardstad.

 • Ramstads Morning Surprise

  Nydelig edel type, av meget god kvalitet! Ramstads Morning Surprise er etter fullblods hoppen Tieste e. Funambule og far Bøgegårdens Gladiola som er en Dansk Varmblods.

  Dette er en hoppe som har de riktige forutsetningene til å bli en fantastisk spranghest!! Hun beveger seg veldig bra, lett og spretten type. Utrolig tillitsfull og grei! Hun ble stilt på føll utstilling der hun fikk 8 på type, 8 på skritt og galopp, og 8 på helhetsinntrykk! Hun gikk videre til elite-skue som hun skal stilles på i oktober:)

  Mor, Tieste har et utrolig godt gemytt, gode bevegelser og hopper meget godt! Hun har enda ikke vist så mye i ridesporten men hopper fantastisk hjemme og er en veldig ridbar type med meget god galopp.

  Far, Bøgegårdens Gladiola ble i 2015 Kåret i DV og utnevnt til premiehingst, hvor dommerne uttalte at det var en hingst med ubegrenset kapasitet. 2016 blev Gladiola utnevnt som fløjhingst i Dansk varmblod og vinner av Elvin Rasmussens vandrepokal for beste dansk oppdrettet hingst. Her vant det danske championat for 4 års spranghester.

 • Trieste

  Tess er en veldig trivelig fullblods hoppe. Startet 110 sprang, går 120-130 på trening. Stabil LA dressur.