Ceranade

Dansk sports ponni hoppe f. 2013. Sprangponni med god gang

Kommer for salg! 

Sandra

Sandra f. 2009. Hun er en tøff dame som er med på det meste! Hopper godt og går godt på bakken! Trenger en rytter med følsom hånd som rir mye for setet. Går stabilt La dressur og endel middels øvelser. Startet 110, hopper 120 baner hjemme. Har startet 1 knøttekup der hun kom på 3 plass. Elsker å hoppe i terrenget! Har gått med elever og er en ypperlig lærehest! 

Fyrsterlings Rioja

Rioja er en trivelig hoppe f. 2011. Hun har 3 gode gangarter og er stabil på et LA nivå i dressur. Går endel middels øvelser. Gir en meget god ridefølelse og er lett for hjelperne. Rioja har startet 110, og hopper lett 110-120 baner hjemme. Hun blir fort spent på stevner og trenger stevne trening. Når hun er mye ute å starter går hun som en klokke:) Har hoppet en terrengtrening og synes det var kjempegøy! Har gått med elever og er en ypperlig lærehest! 

Våre hester kan selges dersom rett rytter/eier dukker opp, så ta kontakt om det er noen av våres hester som kan være aktuelle for deg/dere.

Caressini LB

Caresini LB er en veldig trivelig holsteiner på 13 år. Han har startet 115 sprang og LA dressur. Han står her for salg, og hopper veldig fint. Planen er at han nå skal bli stabil i 120. Han hopper lett, er meget ridbar og har et godt sprang. I dressur er han meget lett ridd, men trenger en rytter som rir han fram for å få fram gangartene. Han er lett å ri øvelser på, og meget stabil i formen! Han er snill og grei, men kan gjerne ta et lite bukk hvis det skjer noe spennende eller han ser et lite spøkelse.  

Ijona

En riktig morsom dressurhest! Hun er ikke aldersvarende utdannet, men tar nye utfordringer lett og liker å jobbe! Hun beveger seg veldig godt, og gir en skikkelig god ridefølelse! Hun er følsom og litt var, så trenger en erfaren rytter. Hun er veldig høffelig og grei under både ridning og håndtering! 

Faramir

Faramir er en vakker friser på 9 år. Han er veldig fin å ri, går stabilt i form i skritt, trav og galopp. Veldig følsom, så trenger en myk hånd. Han er en bedagelig og rolig kar som finner seg i det meste. Går øvelser opp til La dressur og har hoppet litt enkle baner og serier. Han er trafikksikker og fin på tur. Han er litt vimsete og ikke så glad i å være på stall alene. Han kan virke litt busete på stall, men ikke slem eller ekkel, trenger bare å trene litt mer på å stå alene:)

En virkelig super hest som man får en skikkelig god ridefølelse av!