Houston Knight

Houston er en dansk varmblods vallak f. 2009. Han er en super læremester, kjekk hest å satse med og trivelig i det daglige. Hos oss har han gått som lærehest for elever.

Han har startet litt (2 stevner etter korona der han har hatt fine runder og plasseringer i 110 og 120.) Hopper fint større baner hjemme og vil egne seg godt for en som ønsker å satse. Har hoppet noen treninger i terrenget, det synes han var veldig gøy:) Han har stor gang, og går øvelser opptil middels i dressur. Meget velridd på bakken, med gode gangarter, så han kan fint gjøre det godt på dressurbanen også. En supertrivelig hest på alle måter!

 

Høy prisklasse

Haricha van't Molenhof

Chia er en belgisk varmblods hoppe f. 2007 med en super stamme (Shindler de muze-for pleasure, Triomphe de muze-chin chin). En fresh hoppe med mye motor og en super sprangteknikk. Veldig lett å ri til hinder og hopper alt. Hun er en ivrig og følsom hoppe som blir frustrert om man blir hard eller tøff med hun. Har startet opptil 135 i Danmark og 130 her i Norge. Velridd på bakken, og går stabilt på et LA nivå i dressur. Super å håndtere i det daglige, lett å laste og veldig grei på stevneplassen!

 

Høy prisklasse

Starlight

Starlight er en dansk varmblods vallak f. 2013 (e.Tailormaide Lancelot- Lordanos, Willemoes- Cantus). Han beveger seg særdeles godt, med et veldig godt trav og super galopp.

En hest som synes i mengden, mye utstråling, utrolig grei og veldig lett å ri øvelser på. Han er stabil opptil LA, og går endel middels øvelser. Han har bevegelse til å hevde seg på dressurbanen, samtidig som han hopper godt og er meget grei i det daglige. Han hopper baner på 110-120, er lett å ri til hinder å titter ikke på hinder hjemme. På stevner har han ikke så mye erfaring enda, og trenger å komme seg mer ut for å bli like trygg.

 

Høy prisklasse

Våre hester kan selges dersom rett rytter/eier dukker opp, så ta kontakt om det er noen som kan være aktuelle for deg/dere.

 

Prisklasser:

Lav - under 100.000

Middels - 100.000- 200.000

Høy - over 200.000