Comet

Comet er en høflig herremann på 13 år. Han er en dansk varmblods på rett over 170cm. Veldig grei i all håndtering! Han har tidligere startet 125. Gikk 120 banehoppning nå nylig. Fungerer veldig godt både i dressur og sprang. Kan bli ivrig i sprangen, men ikke dum. I dressur trenger han en rytter som har en følsom hånd. Han går alle øvelser i LA samt versader, travér og enkle bytter. Enkel å ri til hinder, men trenger en rytter som tør å ri fram. Ikke tittete på hinder. En super hest for deg som vil ut å konkurrere!

Middels prisklasse

Faramir

Faramir er en trivelig friser f. 2009. Kald i hodet, snill og grei. Han er en meget lettridd type, litt bedagelig anlagt. Går stabilt til tøylen i skritt, trav og gallop. Går alle dressurøvelser opptil LA, samt noen middels øvelser. Han har fine bevegelser og er lett å sitte på. Han er veldig glad i å stå ute, og i flokk. Trives ikke så godt på stall, og ikke alene inne. Han blir vimsete og urolig men ikke slem eller dum! Står fint alene på stallgangen eller i stall her hvis han må, men liker det ikke. Han hopper gjerne litt hinder og synes det er kjempe gøy! Har hoppet opptil 80-90 baner. Fin på tur, men har hatt perioder hvor han har testet rytterene med å snu. Går fint med de rytterne han har nå, både sammen med andre hester og alene.

Lav prisklasse

Fyrsterlings Rioja

Rioja er en trivelig hoppe f. 2011. Hun har 3 gode gangarter og er stabil på et LA nivå i dressur. Går endel middels øvelser. Gir en meget god ridefølelse og er lett for hjelperne. Rioja har startet 110, og hopper lett 110-120 baner hjemme. Hun blir fort spent på stevner og trenger stevnetrening. Når hun er mye ute å starter går hun som en klokke:) Har hoppet en terrengtrening og synes det var kjempegøy! Har gått med elever og er en ypperlig lærehest! 

Middels prisklasse

Ceranade

Dansk sports ponni hoppe f. 2013. Sprangponni med god gang.

Kommer for salg! 

Middels prisklasse

Våre hester kan selges dersom rett rytter/eier dukker opp, så ta kontakt om det er noen av som kan være aktuelle for deg/dere.

 

Prisklasser:

Lav - under 100.000

Middels - 100.000- 200.000

Høy - over 200.000