Ceranade

Dansk sports ponni hoppe f. 2013. Sprangponni med god gang

Kommer for salg! 

Sandra

Sandra f. 2009. Hun er en tøff dame som er med på det meste! Hopper godt og går godt på bakken! Trenger en rytter med følsom hånd som rir mye for setet. Går stabilt La dressur og endel middels øvelser. Startet 110, hopper 120 baner hjemme. Har startet 1 knøttekup der hun kom på 3 plass. Elsker å hoppe i terrenget! Har gått med elever og er en ypperlig lærehest! 

Fyrsterlings Rioja

Rioja er en trivelig hoppe f. 2011. Hun har 3 gode gangarter og er stabil på et LA nivå i dressur. Går endel middels øvelser. Gir en meget god ridefølelse og er lett for hjelperne. Rioja har startet 110, og hopper lett 110-120 baner hjemme. Hun blir fort spent på stevner og trenger stevne trening. Når hun er mye ute å starter går hun som en klokke:) Har hoppet en terrengtrening og synes det var kjempegøy! Har gått med elever og er en ypperlig lærehest! 

Våre hester kan selges dersom rett rytter/eier dukker opp, så ta kontakt om det er noen av våres hester som kan være aktuelle for deg/dere.

Faramir

En riktig morsom dressurhest! Hun er ikke aldersvarende utdannet, men tar nye utfordringer lett og liker å jobbe! Hun beveger seg veldig godt, og gir en skikkelig god ridefølelse! Hun er følsom og litt var, så trenger en erfaren rytter. Hun er veldig høffelig og grei under både ridning og håndtering!