Sprangtrening

Vi har for tiden fullt på rene sprangkurs på våre hester, men det er mulighet til å være med på sprang på egen hest. Ta kontakt for mer info! 92063192

Dressur kurs

Lett- Dette er en gruppe for deg som ønsker å fokusere på siten, balansen og rytterens hjelpere. Her kommer vi til å gå igjennom og terpe på sitsen. Du må kunne skritte, trave og galoppere på egenhånd for å gå på denne gruppen.

Øvet - Dette er en gruppe for deg som vil videreutvikle din ridning. Her kommer vi til å fokusere på å ri hesten i riktig form og forskjellige dressur øvelser. Du må være en øvet rytter for å gå på denne timen.

Vi har dressurtimer mandager og onsdager.

Det er en mnd bindingstid som blir fakturert i starten av hver måned.

  • Sprangtreninger

    Vi har faste sprangtreninger på torsdager. Her er det mulig å være med for de som har hest på fôr og de som har egen hest. Det er mulig å komme med egen hest fra andre staller.

  • Stevnehjelp

    Jeg er på endel stevner. Da hjelper jeg mine faste elever både med å gå banen, på oppvarmingen og gjenomgang av runden etter de har ridd.

  • Banehopping

    Vi har regelmessig bane treninger på Stall Ramstad. Da setter vi opp en bane som kan hoppes på ønsket høyde. Dette blir avholdt som et stevne med oppvarming først, så baneridning i den ønskede høyden. Det er åpent for hester og ryttere fra andre staller:)