Stall Ramstad sine hester:

 • Vestengas Lolita

  Lolita er en Norsk Varmblods hoppe f.2012. Hun er etter Pernilles gamle spranghest Lola og Cabachon. Dette er en fantastisk spranghest som vi gleder oss til å fortsette utdannelsen på. Hun har allerede rukket å gå HM 4 års og på AEG som 5 års, der hun har hatt fine runder og gikk videre til finalen på AEG der hun havnet på 7 plass sammenlagt:) Hun har fått et lekkert hingsteføll etter Humberto Ask. Nå er Lolita i gang igjen og etter litt behandling i ryggen etter en tøff fødsel har hun nå rukket å gå noen 120 klasser. Hun hopper veldig godt, har 3 gode gangarter og er en meget ridbar modell. Litt hoppenykker og en bestemt dame som er veldig morsom å ri!

 • Houston Knight

  Houston er en Dansk Varmblods f. 2009 etter Cabachon. Han er en meget trivelig men stor vallak. Han går på et LA nivå i dressur og har startet 110 her hos oss. På trening går han baner på 120-130 (med kapasitet for mer). En veldig kjekk lærehest som gir en god ridefølelse. Houston går på timer.

 • Molly

  Molly er den søteste lille ponnien, eller hun er vel faktisk ingen ponni, men et mulldyr;) Hun er litt grinete når man steller og saler på, men helt fantastisk å ri! Hun er den perfekte barneponnien, veldig enkel å både stoppe, starte og svinge:-P Hun har gått litt dressur og hoppet hele 90cm! (og det er høyt når man er en tykk liten ponni på 120cm).

 • Fyrsterlings Rioja

  Rioja er en Dansk varmblods hoppe f.2011, på 163cm. Hun er en veldig lett ridd type med mye motor. Litt våken, men snill og grei. Hun går stabilt på et LA dressur nivå, og har startet 110 sprang. Hun går på timer. En kjempe trivelig hest å ri som gir en veldig god ridefølelse. Rioja kan være litt små bøllete på stevner og på tur, men med en bestemt rytter så går hun som en klokke:)

 • Fransesca

  Frans er en Dansk Varmblods hoppe f. 2003 på ca 165 cm. Hun er veldig snill og grei! Hun går godt på bakken, men er ikke så glad i å samle seg for mye, da blir hun litt spent. En super lærehest som altid gjør alt hun kan for rytteren! Hun går på et LA/MB nivå i dressur og har startet 120 i sprang. En mer ukomplisert hest skal du lete lenge etter:) Frans går på timer.

 • Volstrups Carneby

  Carneby er en dansk varmblods vallak f. 2010. Carneby kom egentlig til stallen for å selges videre, men Pernille endte opp med å kjøpe han selv, sammen med Ingeborg.

 • Heart

  Heart Breaker er et eget oppdrett. Han er en varmblods/Andalusier blanding f.2003 på ca 165cm. Heart går i dag aktivt som spranghest og er stabil på et MB nivå(130). Han er en meget spesiell hest som er litt for vant til å få det som han vil.. Så vil heart spise gress i hagen, så må han nesten det.. Ellers er han veldig fin i dressur (når han selv vil..) og går øvelser opptil MA. Heart knakk dessverre beinet sitt under lek ute i luftegården og fikk slippe.

 • Torricelli

  Torri er en KWPN hoppe f. 2000. Hun er en meget rød hoppe med egne meninger. Torri har avsluttet sprangkarrieren sin, der hun siste sesongen hadde flere plasseringer og seire internasjonalt på stevner som AEG og KOHS. Torri koser seg nå sammen med sitt første føll Ramstads Torri. Torri ble årets hoppe (åpen klasse) på Norsk Varmblods Eliteskue 2019.

 • Lady Quest

  Lady er en liten ivrig fullblodshoppe f. 2014. Lady er under utdannelse og er på et LC/LB nivå i dressur og hopper 80/90 baner. Hun hopper fint og er lett ridd og følsom. Lady har mye energi, og trenger en rolig og følsom rytter som holder hun rolig og avslappet.

 • Ramstads William

  William er føllet til Lolita, f. 2018. Han er en meget leken, langbeint og lekker hingst som vi skal følge videre.

 • Vestengas Golden Charlie

  Charlie er en Welsh Mountain ponni f. 2002, som eies av Aksel. Charlie er en fornuftig gammel ponni som har gått både dressur, sprang og blitt kjørt tidligere. Charlie er oppdrettet på gården til foreldrene til Pernille.

 • Victoria Knight

  Victoria Knight er en Dansk Varmblods f. 2010, etter Cabachon. Victoria er helsøsteren til Houston! Victoria er svært lite brukt, men viser et godt lynne og skal få utvikle seg videre hos oss.

 • Ceranade

  Ceranade er en Dansk sportsponni f. 2013. Hun viser talent i både sprang og dressur. Ceranade kommer snart for salg!

 • Ramstads Torri

  Torri er Torricellis første føll, e. Kafka van de Heffinck ue. Goodtimes. Torri er en Norsk Varmblods f. 2019. Hun ble årets sprangbetonte hoppeføll på Norsk Varmblods Eliteskue 2019, med svært gode tilbakemeldinger.

Oppstallører ved Stall Ramstad

 • Ramstads Morning Surprise

  Mie er føllet til Tess. Mie er en skikkelig sjarmør! Hun har allerede rukket å være med på føllutstilling der hun ble 1. premiert og gikk videre til Elite skue:) Denne frøkna gleder vi oss til å se på sprangbanen senere. Mie eies av Gyda og Erlend.

 • Trieste

  Tess er en engelsk fullblods hoppe f. 2005. Tess går som læremester i sprang og dressur. Tess eies av Hilde.

 • LB's Caressini

  Caressini er en 13 år gammel Holsteiner. Brukes i sprang og feltritt. Eies av Kine.

 • Zapata

  Zapata er en Kwpn vallak f. 2004. Brukes som hobbyhest i sprang, dressur og feltritt.
  Eies av Cathrine.

 • Jimmy

  Jimmy er en dansk blandingshest, vallak, f. 2004.
  Brukes som hobbyhest i feltritt, sprang og dressur.
  Eies av Aud.

 • Charleasy

  Charleasy er en SWB hoppe, f. 2003. Etter Quite Easy og Charlotte. Hun brukes som hobby hest i dressur, sprang og feltritt. Eies av Sara, Cornelia og Vilde.

 • Fiskegaardens Morgan

  Morgan er en Dansk Varmblods f. 2009 på 170cm. Morgan er veldig rolig og grei. Morgan er meget stabil og jevn i dressuren. Han er en stor hest, og krever en rytter som rir han godt fram for å komme skikkelig på plass. Morgan er på et LB/LA nivå i dressur. Han hopper alt, og er en meget ærlig type. Han er på et LC nivå i sprangen, men hopper med god kapasitet og utvikler seg stadig! En skikkelig stødig kar!
  Morgan var skolehest, men nå har han blitt privathest og eies av Anette, Vera og Cathrin.

 • Sandra

  Sandra er en Dansk varmblods hoppe f. 2008 på 165cm. Hun er veldig stødig og grei. Hun er veldig taktfast og har 3 gode gangarter. Hun går dressur på et LA nivå og har startet 110. Hun er veldig følsom og lett for hjelperne, og har veldig lett for øvelser. Hun krever en myk og følsom, men bestemt rytter for å virkelig vise fram sine supre dressuregenskaper. Sandra går på timer, men eies av Agathe