Stall Ramstad sine hester:

 • Vestengas Lolita

  Lolita (f. 2012) er en Norsk Varmblods hoppe etter Pernilles gamle spranghest Lola og Cabachon. Dette er en fantastisk spranghest som vi gleder oss til å fortsette utdannelsen på. Hun har allerede rukket å gå HM 4 års og på AEG som 5 års, der hun har hatt fine runder og gikk videre til finalen på AEG der hun havnet på 7 plass sammenlagt:) Hun har fått et lekkert hingsteføll etter Favorit Ask. Nå er Lolita i gang igjen og etter litt behandling i ryggen etter en tøff fødsel har hun nå rukket å gå noen 120 klasser. Hun hopper veldig godt, har 3 gode gangarter og er en meget ridbar modell. Litt hoppenykker og en bestemt dame som er veldig morsom å ri!

 • The Grumpy Badger

  Jack (f. 2017) er en irsk sportsponni. Han er fin i både sprang og dressur. En rolig og fin ponni som fremdeles har litt igjen å lære grunnet ung alder.

 • Sunny Hill Bell-Bell Sunlight

  Belle (f. 2018) er en Welsh sec A ponni. Hun er fin i sprang og dressur, ganske mye energi og går godt fram. En skikkelig prinsesse ponni! Hun har fremdeles litt igjen å lære grunnet ung alder.

 • Ramstads Torri

  Bella er Torricellis første føll, e. Kafka van de Heffinck ue. Goodtimes. Hun er en Norsk Varmblods hoppe f. 2019. Hun ble årets sprangbetonte hoppeføll på Norsk Varmblods Eliteskue 2019, med svært gode tilbakemeldinger.

 • Fransesca

  Frans er en Dansk Varmblods hoppe f. 2003 på ca 165 cm. Hun er veldig snill og grei! Hun går godt på bakken, men er ikke så glad i å samle seg for mye, da blir hun litt spent. En super lærehest som altid gjør alt hun kan for rytteren! Hun går på et LA/MB nivå i dressur og har startet 120 i sprang. En mer ukomplisert hest skal du lete lenge etter:)

 • Starlight

  Starlight er en stor og elegant Dansk Varmblods vallak. Han har gått 115 i Danmark tidligere, og har et særdeles godt trav! Han gir en god ridefølelse og er meget fin i dressur. Starlight hopper også veldig godt, så vi gleder oss til han skal ut å starte både sprang og dressur.

 • Volstrups Carneby

  Carneby er en dansk varmblods vallak f. 2010. Carneby kom egentlig til stallen for å selges videre, men Pernille endte opp med å kjøpe han selv, sammen med Ingeborg.

 • Heart

  Heart Breaker er et eget oppdrett. Han er en varmblods/Andalusier blanding f.2003 på ca 165cm. Heart går i dag aktivt som spranghest og er stabil på et MB nivå(130). Han er en meget spesiell hest som er litt for vant til å få det som han vil.. Så vil heart spise gress i hagen, så må han nesten det.. Ellers er han veldig fin i dressur (når han selv vil..) og går øvelser opptil MA. Heart knakk dessverre beinet sitt under lek ute i luftegården og fikk slippe.

 • Torricelli

  Torri er en KWPN hoppe f. 2000. Hun er en meget rød hoppe med egne meninger. Torri har avsluttet sprangkarrieren sin, der hun siste sesongen hadde flere plasseringer og seire internasjonalt på stevner som AEG og KOHS. Torri koser seg nå som pensjonist og avlshoppe. Torri ble årets hoppe (åpen klasse) på Norsk Varmblods Eliteskue 2019.

 • Haricha Van't Molenhof D'17

  Chia er en skikkelig trivelig sprang hest! Hun har litt egne meninger og sier ifra om hun synes noe er litt urettferdig! Men hun er skikkelig god på å hoppe hinder! Hun har startet 130 med Pernille og rukket å få flere plasseringer i 120! Hun er meget trivelig i dressur, og går alle øvelser til MC dressur.

 • Ramstads William

  William er en Norsk varmblods hingst f. 2018 etter Favorit Ask. William er føllet til Lolita. Han er en meget leken, langbeint og lekker hingst som vi skal følge videre. William ble 1. premiert og kåret til beste 2 års sprangbetonte hingst på Norsk Varmblods Eliteskue 2020.

 • Vestengas Golden Charlie

  Charlie er en Welsh Mountain ponni f. 2002, som eies av Aksel. Charlie er en fornuftig gammel ponni som har gått både dressur, sprang og blitt kjørt tidligere. Charlie er oppdrettet på gården til foreldrene til Pernille.

 • Anthem

  Anthem er en dansk varmblods hoppe f. 2010 etter Diadem (Dynamo), med Heartbreaker - Nimmedor og Quidam de Revel på morssiden. Anthem har tidligere fått flere føll, men har blitt ridehest hos oss. Hun øver nå på å bli en god spranghest.

 • Candy

  Candy er en dansk varmblods hoppe f. 2015 etter Kikanalo (Godsend de Reverdy). Candy er en utrolig lærevillig ung dame, som har utviklet seg i en rykende fart siden hun kom til oss i mai. Hun har allerede vist seg frem i terrenget, og kanskje blir hun en kul feltrittshest en dag?

 • Tara

  Tara er en dansk varmblods hoppe f. 2015, etter Kikanalo (Godsend de Reverdy). Tara er under utdanning, og går stabilt til tøylen i alle gangarter. Hun viser talent på sprangbanen og jobber nå med å bli en god spranghest.

 • Ramstads Franz Ferdinand

  Ferdinand (f. 2021) er en Norsk varmblods hingst. Han er Fransescas første føll e. Glamourdale ue. Blue Hors Don Schufro. Ferdinand er Stall Ramstads første dressurføll, og vi gleder oss til å se hvordan han utvikler seg!

 • Ramstads Torri Ladybug

  Ladybug (f. 2021) er en Norsk varmblods hoppe. Hun er Torricellis andre føll, e. Vagabond de la Pomme ue. Goodtimes. Ladybug kvalifiserte til Norsk Varmblods Eliteskue med svært gode tilbakemeldinger, men kunne dessverre ikke delta pga skade hos mor.

 • Ramstads Second Heartbreaker

  Heart (f. 2021) er en Norsk varmblods hingst. Han er Victoria Knights første føll e. den lovende unghingsten Fidelio Ask. Heart deltok på Norsk Varmblods eliteskue og høstet gode tilbakemeldinger, blant annet for klassens beste galopp.

 • Ramstads Last Edition by Torricelli

  Eddy (f. 2022) e. Fidelio Ask, ue. Calvados er Torricellis tredje og siste føll. Eddy er uredd og møter alt livet har å by på i full gallopp. Vi gleder oss til fremtiden med han!

 • Ramstads One Night Stand

  Wilma (f. 2022) e. Ramstads William, ue. Kikanalo er Taras første føll. Wilma ble til en sen sommernatt i 2021, da William så sitt snitt til å besøke hoppene mens strømmen var brutt. Wilma er en stor og flott hoppe som har sjarmert hele stallen.

 • Saquinta vh Maarlo

  Saquinta (f. 2018) er en belgisk varmblods e. Quint vh Maarlo Z, ue. Calvados. Saquinta er den første hesten vi har kjøpt på auksjon, og vi har vært veldig heldige! Hun er et utrolig snilt vesen med et kult hode. Fremtiden ser lys ut for denne hoppa!

Oppstallører ved Stall Ramstad

 • Vosje

  Vosje er en nederlandsk sportsponni, f. 2008. Veldig sosial og trivelig ponni. Eies av Mina og Siv.

 • Ramstads Morning Surprise

  Mie er en Norsk varmblods hoppe f. 2017 etter Bøgegårdens Gladiola. Mor er stallens egen Trieste XX. Mie er en skikkelig sjarmør! Hun har allerede rukket å være med på føllutstilling der hun ble 1. premiert og gikk videre til Eliteskuet. Mie har tatt rideprøve som 3 åring der hun fikk en fin 2 premiering. Denne frøkna gleder vi oss til å se på sprangbanen senere. Mie eies av Gyda, Dea og Erlend.

 • Sandra

  Sandra er en Dansk varmblods hoppe f. 2008 på 165cm. Hun er veldig stødig og grei. Hun er veldig taktfast og har 3 gode gangarter. Hun går dressur på et LA nivå og har startet 110. Hun er veldig følsom og lett for hjelperne, og har veldig lett for øvelser. Hun krever en myk og følsom, men bestemt rytter for å virkelig vise fram sine supre dressuregenskaper. Sandra går på timer, men eies av Agathe

 • LB's Caressini

  Caressini er en 13 år gammel Holsteiner. Brukes i sprang og feltritt. Eies av Kine.

 • Victoria Knight

  Victoria Knight er en Dansk Varmblods f. 2010, etter Cabachon. Victoria er en lettridd hoppe med mye motor. Hun er utdannet til LB/LA dressur. Hun hopper fint, og har hoppet oppmot 1 m på trening. Victoria har fått et flott hingsteføll etter Fidelio Ask. Victoria eies av Caroline.

 • Jimmy

  Jimmy er en dansk blandingshest, vallak, f. 2004.
  Brukes som hobbyhest i feltritt, sprang og dressur.
  Eies av Aud.

 • Ceranade

  Ceranade er en dansk sportsponni hoppe f. 2013 med gode gangarter og mye potensiale på sprangbanen. Ceranade eies av Ada.

 • Fiskegaardens Morgan

  Morgan er en Dansk Varmblods f. 2009 på 170cm. Morgan er veldig rolig og grei. Morgan er meget stabil og jevn i dressuren. Han er en stor hest, og krever en rytter som rir han godt fram for å komme skikkelig på plass. Morgan er på et LB/LA nivå i dressur. Han hopper alt, og er en meget ærlig type. Han er på et LC nivå i sprangen, men hopper med god kapasitet og utvikler seg stadig! En skikkelig stødig kar!
  Morgan var skolehest, men nå har han blitt privathest og eies av Anette, Vera og Cathrin.

 • Charleasy’s Quite Charming

  Charleasy’s Quite Charming født juni-21, er en hingst etter Cassado Ask og under Charleasy (e. Quite Easy). Han er en sjarmerende liten fyr som både kommer og svarer når man roper på han. Han mistet moren sin kun 3 måneder gammel, men har blitt godt ivaretatt av 2 årige Bella og de andre føllene i flokken. Han skal bli den nye sprangstjernen til fam. Wolter/Birgersson.

 • Athene

  Athene er en dansk blandingsponni f. 2006.
  Hun er en nysgjerrig ponni med egne meninger. Athene har vært brukt i sprang av tidligere eier, nå brukes hun som hobbyhest i sprang og dressur.
  Athene eies av Malin, Monica og Yngve.

 • Houston Knight

  Houston er en Dansk Varmblods f. 2009 etter Cabachon. Han er en stor og meget trivelig vallak. Houston eies av Linea.