Påmelding til nye knøttekurs for barn fra 3-10 år

Vi setter opp kurs for barn der de vil lære om stell av hest, påsadling og ridning. Grupper på 2-3 med fokus på sikkerhet, lek og læring. Det skal være med en forelder/ godkjent leier som vil få opplæring sammen med barna ved behov. Trygge barn gir gode rammer for god opplæring. 

Kurset varer over 10 ganger og har oppstart tirsdag 31.08. Hver time varer 45 min.

Da er det på tide med nye knøttekurs igjen. Det blir oppstart 31 august, 10 ganger(fri i høstferien). Vi deler opp i grupper etter erfaring, så skriv hvilket nivå din datter/sønn er på. 1-Helt nybegynner. 2-Skritt og trav med leier. 3-Skritt og trav uten leier, jobber med galoppen.
Pris 260kr pr gang. Vi prøver å få til kurs fra kl 15. (gi beskjed om du kan så tidlig). Det er mulighet å ta med egen ponni, gi da beskjed om du vil ha med egen.

. Pris 260kr pr gang. Kursavgiften blir fakturert, og kan deles opp ved behov (gi oss beskjed ved påmelding).

Instruktør er Caroline Olaufsen som er lærling under ridelærer trinn 2, Pernille Aronsen.

Stall Ramstad

Stall Ramstad ligger idyllisk til rett utenfor Oslo. Vi har en stor og opplyst ridebane, hindermateriell og skrittemaskin. Det er 8 stallbokser med romslig stallgang, spylespilt og salrom. Vi har også tre gode løsdrifter med store innendørs arealer. På stallen har vi et trivelig og rolig miljø både for hester og mennesker. Store, kuperte beiter er tilgjengelig for hestene hele sommeren. Vi tilbyr undervisning for lett øvede og øvede ryttere på våre hester, samt privat undervisning i både sprang og dressur for deg med egen hest. Vi tar inn hester til trening og tilridning når vi har ledig kapasitet. 
 
Ta gjerne en tur innom for en titt og en hyggelig prat:)
 • Har hesten din dårlige høver?

  Vi har både Huf-Vital og Biotin Plus.
  Huf-Vital er en sammensatt vitaminblanding som inneholder både alle vitaminene hesten trenger samtidig som den inneholder blant annet biotin som hjelper kvaliteten på høvene.

 • Lexa Musli

  Vi har forskjellige type musli så vi kan tilrettelegge foringen til den enkelte hesten og dekke hestens behov. Vi prøver å alltid ha et lager av de varene som står på prislisten.

 • Usikker på hva din hest trenger?

  Etter lang erfaring med foring av hest og etter min utdannelse fra Starum der vi hadde foringslære kan jeg bistå og veilede for å sette opp en sammensatt forplan til din hest. Ta kontakt:)

Høy og høyensilasje til salgs!

Det er mulighet å sette seg på liste for å få høy fra årets høy som kommer inn iløpet av sommeren! Ta kontakt for mer info.